3 thoughts on “Ny hjemmeside !”

 1. ER DER NOGEN, SOM KENDER DENNE GÅRD?

  Jeg får besøg af en amerikansk familie, der stammer fra Elling sogn, Mads Christian Jensen, døbt 1822 i Elling kirke og opvokset på Nyholm(gård eller område i Elling sogn anno 1822), se foto. Nedenstående foto er fra 2017. Vi vil gerne se gården, hvis vi kan finde den.

  Til historien hører, jeg selv er opvokset og konfirmeret i Ellkng kirke. Jeg har med min familie for nylig boet 1,5 år i Abu Dhabi i Mellemøsten, hvor jeg tilfædigt møder familiefaren med mellem navnet “Denmark”, hvis familie oprindelig kom fra Danmark. Han er interesseret i at høre mere om Danmark og jeg vil gerne høre, hvor præcist han stammer fra i Jylland. Der er alligevel mange landsbykirker. Vi holer kontakten og ses jævnligt, og efter et års tid får han tjekket op på det, og får fortalt mig, at hans familie stammer fra Elling! Jeg var paf – fik gåsehud på armen, så mærkeligt. Tænk en amerikaner og en dansker mødes i Mellemøsten og har fælles ophav – i Elling – ja Elling verdens navle!

  Jeg har et foto jeg ikke kan få lov at sætte ind her…

  1. Hej Vibeke.
   Undskyld mange gange for det sene svar. Vi er igang med at bygge ny hjemmeside op, og er ikke helt “opdateret”
   Hvis du vil sende et foto, som vi skal prøve at hjælpe med at finde ud af hvor er, må du gerne sende det på mail, som er info@ellingarkiv.dk , så vil vi se om vi kan hjælpe.

   Ja Elling er verdens navle.

  2. Hej Vibeke
   Jeg har siddet og nørklet med et DNA match og så dit indlæg da jeg søgte på Nyholm i Elling.
   Jeg er også relateret til Christian Jensen, døbt 1822 i Elling kirke og opvokset på Nyholm. Hans søn hed Denmark Jensen (Fælles stammor: Else Christensdatter født 1715)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *