Julemarked i Strandby 2019

Lørdag den 7. december 2019 fra klokken 9.00 til 12.00 afholder Strandby FDF Julemarked på Nordjyske Bank Torvet midt i Strandby med salg af juletræer og meget mere.


I den forbindelse har Elling Sogns Lokalhistoriske Arkiv velvilligt fået lov til at vise vores helt egen version af et juletræ frem på pladsen. Træet vil være flot pyntet med ældre vinter- og julebilleder fra hele sognet, -så kig forbi, få en sludder og se om du kan genkende nogle af motiverne.

Der vil også være mulighed for at købe flot indpakkede eksemplarer af A. P. Gaardboes ‘Historisk-topografiske Beskrivelser af Elling Sogn, Raabjerg Sogn og Skagens Landsogn’ – den perfekte julegave – lige til at lægge under træet – ja og så til kun 50,-

Vi ses !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *